Szederinda plakat 2022 2

Újra megszerveztük a Szederinda tábort!

 

Ha szeretnéd, hogy gyermeked aktívan, családias környezetben töltse a szünidejét akkor várjuk jelentkezésed!

Változatos programjaink: néptánc, sport tevékenység, kreatív kézműveskedés, képességfejlesztés, népdal tanulás, népi gyermekjátékok, népmese élmények, mesemondás, szabadjáték.

A tevékenységek segítségével nem csak jól érzik magukat , de a képességeiket is fejlesztjük:

Tánc és a sport tevékenység valamint a kézműveskedés segítségével a Motoros képességeiket: nagymozgás, koordinációs képességek, finommotorika fejlődését biztosítjuk. Társas kapcsolataik fejlődését kibontakoztatjuk a nyugodt szabadjáték és népi gyermekjátékok segítségével. Érzelmi-, akarati képességeket, kitartás, feladattudat, önállóság, empátia, motivációjukat biztosítjuk valamennyi tevékenység során. Ezek mellett az értelmi és anyanyelvi képességeik is magas szinten fejlődnek a népdalok, népmesék szókincshasználatával, a szabadjáték közben való kommunikációval.

Nap háromszori étkezést biztosítunk,az ebédet a Gödör étteremben. Valamint folyamatos folyadékvíz, szörp és gyümölcs választék áll a gyerkőcök rendelkezésére.

 

Jelentkezni lehet:

  • a lentebb látható „JELENTKEZÉS” gombra kattintva
  • üzletünkben a 4033 Debrecen Simonffy u. 5. Halköz Kreatív Artban
  • telefonon Horváth Sándornál a 06-30-824-6791-es számon

 

A szakképzett kollégáinkkal (óvodapedagógus, fejlesztőpedagógus, tanító, képzőművész, néptánc pedagógus)szeretettel várunk benneteket!

jELENTKEZÉS